Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij een servicegerichte, gedreven accountmanager die zichzelf verder wil ontwikkelen en geen uitdaging uit de weg gaat? Lijkt het je leuk om bij het grootste affiliate marketingnetwerk van Nederland te komen werken? Dan pas jij wellicht in ons team!

Over ons:

Wij zijn TradeTracker.com, het toonaangevende internationale affiliate marketingnetwerk dat klanten helpt om gestelde online doelstellingen op basis van no cure, no pay te behalen.

Of het nu gaat om het kopen van kleding, lid worden van een datingsite, het boeken van een reis of het afsluiten van een verzekering, TradeTracker helpt de producten en diensten van duizenden adverteerders maximaal te promoten bij honderdduizenden publishers.

TradeTracker.com is wereldwijd en wij beheren campagnes voor vele internationale adverteerders zoals TUI, G-Star, Helloprint, Alibaba en Desigual, maar ook lokale partijen als fonQ en Blokker. Het succes van TradeTracker is gebouwd op de relaties van de account managers met duizenden webshops en honderdduizenden affiliates enerzijds en de betrouwbare, intuïtieve software anderzijds. 

De vele features, Real Attribution en het diverse netwerk aan affiliates onderscheiden TradeTracker van de concurrentie. De software maakt de resultaten van de campagnes tot in detail inzichtelijk dankzij toegankelijke rapportages en handige tooling. Hierdoor hebben adverteerders en affiliates maximale controle over hun online marketingactiviteiten.

Wij zijn een bedrijf met een “lean and mean” cultuur: snel handelen, vastberaden en een no-nonsense mentaliteit is kenmerkend voor de organisatie.

Wat we van jou verwachten:

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren, optimaliseren en evalueren van diverse toonaangevende affiliate marketingcampagnes. Je bent het directe aanspreekpunt van de klanten en adviseert hen op basis van de door jouw opgedane expertise om zo de resultaten te optimaliseren. Je krijgt uiteindelijk één of meerdere categorieën binnen het portfolio toegewezen. Een uitgebreide bootcamp en jouw gedreven collega’s helpen je tijdens het trainingsprogramma met het onder de knie krijgen van de software, eventuele vragen en hoe te communiceren met de klant.

Je vindt het een uitdaging om met jouw creatieve en proactieve houding je te verdiepen in performance based marketing. Dankzij jouw leergierige karakter kun je straks toonaangevende organisaties ondersteunen bij het opzetten, uitbreiden en het optimaal laten draaien van hun affiliate marketingcampagnes. Daarbij beschik je over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, ben je stressbestendig, resultaatgericht en een 'negen tot vijf' mentaliteit is aan jou niet besteed.

Jouw profiel: 

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en interesse in de wereld van online marketing;
  • Ervaring op het gebied van online- of affiliate marketing is een pré;
  • Je vindt klantcontact leuk en zet jouw enthousiasme en overtuigingskracht graag in;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent proactief, resultaatgericht, leergierig en wilt graag meer leren over online marketing.

We starten op maandag 1 maart met de eerstvolgende bootcamp. Het is dus van belang dat je dan beschikbaar bent.

Wat heeft TradeTracker jou te bieden?

  • Een zeer uitdagende werkomgeving waar creativiteit en het nemen van initiatieven een must is;
  • Een uitgebreid trainingsprogramma zodat je helemaal klaargestoomd wordt voor je rol als Accountmanager;
  • De mogelijkheid om snel door te groeien, ook internationaal;
  • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met 24 vakantiedagen en dagelijks vers bereide lunch;
  • Een kans om te werken bij een bedrijf dat enorm groeit en een platform heeft gecreëerd dat wereldwijd wordt gebruikt.

Hoe te solliciteren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en lijkt het jou een geweldige uitdaging om voor TradeTracker te werken? Stuur ons dan je cv en motivatie toe en wie weet tot snel!

 

Source: TradeTracker.com