Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Roelofarendsveen zijn wij op zoek naar een Accountmanager met kennis van ruwe bouwmaterialen.

In deze functie ben je hét aanspreekpunt voor de afnemers en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen.
Het is een veelzijdige functie waarbij je relatiebeheer, acquisitie en het meedenken in commerciële oplossingen met elkaar combineert.
Je bezoekt jouw klanten in de regio, je kent de markt en bent op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van ruwe bouwmaterialen.
Daarnaast ben je ook een sparringpartner voor het managementteam van onze opdrachtgever.

Met jouw kennis en commerciële instelling weet je de klanten voor je te winnen en de beste verkoopdeals te sluiten.

Functie eisen

Onze ideale kandidaat:

  • Heeft aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Is communicatief sterk en krijgt een kick bij het behalen van successen.
  • Heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Heeft kennis van ruwe bouwmaterialen (gevelstenen, dakpannen en hout).
  • Heeft HBO werk- en denkniveau.
  • Is fulltime beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een totaalleverancier en partner voor professionals in de bouw. Zij bieden een breed en professioneel assortiment bouwproducten, (tuin)hout en ijzerwaren voor de ruwbouw en afbouw van huis en tuin. Daarnaast hebben zijn een keuken en woonwinkel.

Je komt te werken in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. De warmte van een familiebedrijf is binnen dit bedrijf nog terug te vinden.
Persoonlijke aandacht is hun kracht. Zij vinden het waardevol om ons te verdiepen in de wensen en uitdagingen van hun klanten. Zo zetten zij hun vakmanschap en dienstenpakket in om tot de beste oplossing te komen.