Accountant | Relatiebeheerder

Rousch

Regio Tilburg

FUNCTIEBESCHRIJVING
LOCATIE
Regio Tilburg
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Ben jij een (pas afgestudeerde) Accountant en op zoek naar een nieuwe vacature bij jou in de regio? En is klantcontact, adviseren, toegevoegde waarde kunnen leveren voor jou belangrijk?

Mijn opdrachtgever betreft een accountantskantoor in de regio van Tilburg. Afgelopen jaar hebben zij een transitie doorgemaakt, met name op het vlak van klanten. Dit vraagt nu dan ook om uitbreiding van het team aan Accountants en assistent-accountants (15 medewerkers totaal), liefst fulltime maar parttime is ook bespreekbaar. 

Functieomschrijving

Als Accountant werk je hier voor een eigen klantenporteuille welke voornamelijk bestaat uit mooie B.V. structuren. Je bent van A tot Z verantwoordelijk. In je werkzaamheden wordt je ondersteund door een team van assistent accountants welke jij ook begeleid. Afhankelijk van jouw ervaring adviseer je klanten zelfstandig of doet dit samen met een collega Accountant. Belangrijk is dat je klant ook ziet wie je bent en da tje hem gevraagd en ongevraagd probeert bij te staan.

Functie-eisen

Graag komen wij voor dit regionale accountantskantoor in contact met een frisse bevolgen en enthousiaste Accountant (m/v) die reeds ook advieservaring heeft opgedaan of hierin zich verder wil ontwikkelen. Verder is het belangrijk dat je een teamspeler bent en dat je het ook fijn vindt om in een niet al te grote organisatie te werken. Dit betekent namelijk korte lijntjes, teamwork, veel vrijeheid maar ook betrokkenheid.

Ben jij die Accountant die nu denkt 'deze vacature is interessant'? Stuur ons jouw CV en wij nemen snel contact met je op voor een verdere introductie!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountants.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa  

Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je hier verwachten:

  • Een salaris tussen de € 4.500 en € 5.500
  • Auto van de zaak
  • Winstdeling
  • Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over het bedrijf

Rousch