Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wij zijn Brenger; een snelgroeiende startup die er alles aan doet om het transport van meubels en andere grote spullen voor consumenten zo efficiënt, duurzaam en voordelig mogelijk te maken. We begonnen ons avontuur in 2016 in Amsterdam en zijn nu met een team van 30 enthousiaste collega’s. Onze ambitie is om Brenger de oplossing te maken voor het versturen van grote spullen in Nederland en in de rest van Europa! 


We zijn op zoek naar een gedreven Account Manager - Business Benelux met sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte mentaliteit. Kom jij ons team versterken en Brenger verder op de kaart zetten in de Benelux? Lees snel verder en solliciteer!


Jouw baan

Als onze Account Manager maak je deel uit van het New Business team. Samen met Marco, Tom, Vicky en Sara zal je een belangrijke rol spelen om Brenger’s aandeel in de zakelijke markt uit te breiden en onze ambitieuze doelen te bereiken. Dit betekent dat jij als Account Manager veel vrijheid krijgt om initiatief te nemen, maar dat je ook snel moet kunnen schakelen in nieuwe situaties.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met nieuwe en bestaande kleine tot grote zakelijke klanten zoals IKEA, Goossens Wonen, een vintage kastenmaker of een witgoed specialist zoals Expert
  • De behoeften van onze bestaande klanten definiëren, analyseren en ontwikkelplannen uitwerken en managen
  • In kaart brengen van potentiële zakelijke markten, klanten en daar een acquisitieplan voor opstellen, in werking zetten en nieuwe klanten snel en frictie loos onboarden
  • Schaalbaarheid creëren door lifecycle processen van de klant te automatiseren
  • Nieuwe services onder de aandacht brengen bij bestaande klanten
  • Nauw samenwerken met andere afdelingen zoals Product & Development, Operations en Marketing om de service van Brenger te verbeteren
  • Actief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van processen en workflows


Wat krijg je van ons?

Bij Brenger werken we elke dag hard om Brenger verder te laten groeien en vieren we onze behaalde successen, klein en groot. Je komt te werken in een jong en ambitieus team in hartje Amsterdam. Naast een marktconform salaris, een maandelijkse bonus, pensioen en vakantiedagen krijg je bij ons de kans om snel te leren en door te groeien in een dynamische werkomgeving. In normale (geen Corona) omstandigheden, genieten we dagelijks van een gezamenlijke lunch en sluiten we de week graag af met een vrijdagmiddagborrel.

In deze tijden blijven we met elkaar contact door allerlei online evenementen! 

Goed om te weten

Eind 2019 zijn we begonnen met de zakelijke markt. Hierdoor zijn er voor jou als Account Manager veel uitdagingen te behalen en mogelijkheden om door te groeien binnen Brenger. Hieronder een aantal voorbeelden hoe jouw loopbaan binnen Brenger eruit kan zien:

1. Retailers, webshops en andere partijen laten groeien met onze service

2. Samen het team verder uitbreiden om heel Benelux te veroveren

3. Het team opzetten voor bijvoorbeeld de Franse markt

Source: Brenger