Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij dé specialist of wil je dat worden op het gebied van bouwmaterialen, hout, plaatmateriaal, ijzerwaren en gereedschappen? Krijg je energie van het adviserend verkopen van de beste oplossingen in de bouw en ben je woonachtig in de regio Nijmegen? Lees dan welke kans er op je ligt te wachten…


Onze opdrachtgever is een gezellige, professionele en servicegerichte bouwmaterialenleverancier met meerdere vestigingen die op zoek is naar versterking van het verkoopteam in de rol van:
 

Account Manager bouwmaterialen

In deze rol ben je dé specialist in het werkveld van oplossingen op het gebied van zachthout, hardhout, plaat, deuren en lijstwerk, gevelbekleding, isolatie, ruwbouw, afbouw, ijzerwaren en gereedschappen.

Het is jouw passie om passende adviezen te bedenken en te geven op vraagstukken van (potentiële) klanten. Door jouw enthousiasme en deskundigheid komt jouw toegevoegde waarde tot uiting en vinden klanten het prettig zaken met je te doen.

Als Account Manager ben je dagelijks op pad met het bezoeken van zowel bestaande klanten, warme relaties als prospects. Door ze van goed advies te voorzien help je ze verder en maak je ze bekend met het beste producten en de toepassing ervan. Ook breng je speciale acties onder de aandacht, introduceer je nieuwe producten en zo nodig demonstreer je de werking ervan.

Het is in deze rol van belang dat je je goed kunt verplaatsen in de klant en hiervoor de beste oplossingen bedenkt, maar op hetzelfde moment ook rekening houdt met de kosten en baten. (Een goede omzet met gezonde marge). Verder kun je goed plannen, stel je jezelf ambitieuze doelen en haal je deze ook! Om jouw manager inzicht te geven in jouw activiteiten en resultaten rapporteer je regelmatig de voortgang.

Wij zoeken iemand die echt kan verkopen, omzet genereert en goede afspraken maakt over prijzen en leveringscondities. Kortom de relatie met de klanten uitbouwt. Uiteraard is er een heel team van collega's die je hierin ondersteunt en meehelpt. Samen sta je sterk!


Aanbod - Account Manager bouwmaterialen
Je krijgt de kans het gezicht te worden van de organisatie voor de relaties in de regio Nijmegen, het bestaande netwerk verder uit te bouwen, te onderhouden en commercieel technisch te optimaliseren. Je bent de adviserende specialist voor jouw relaties.

Ze bieden je verder:
 • Een zeer gezonde en stabiele organisatie met hechte relaties tussen medewerkers en klanten;
 • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving;
 • Enthousiast en professional team van samenwerkende collega’s;
 • Stimulerende omgeving voor persoonlijke en professionele groei;
 • Zeer passend en uitnodigend arbeidsvoorwaardenpakket, Waaronder een goed salaris, bonus, onkostenvergoeding, auto van de zaak, ADV en vakantiedagen.


Kandidaat
Jouw profiel:
 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring;
 • Bekend met verkoop van bouw producten, ijzerwaren en gereedschappen;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Initiatiefrijk, doelgericht, relatie opbouwend;
 • Overtuigend, servicegericht en samenwerkend.


Over de organisatie
De Stiho Groep is een deskundige en servicegerichte bouwmaterialen leverancier voor de bouw. Ze hebben een breed assortiment en een meedenkende mentaliteit die de klant verder helpt.

In Nederland hebben ze meerdere vestigingen.

Het is een organisatie met een sterke familiecultuur. Zo vinden ze ruimte voor eigen inbreng en initiatief belangrijk, evenals plezier in je werk. Verder zijn ze betrokken, vrolijk, deskundig, eenvoudig en gastvrij. Ze doen het samen voor de klant. Want hoe breed het assortiment ook is en hoe scherp de prijzen, de sleutel tot het succes van het bedrijf zit ‘m in de mensen. In jou!


Solliciteren!
Is deze functie op jouw lijf geschreven en wil je jezelf graag verder ontwikkelen, laten we dan in gesprek gaan!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Verschoor op 06-46 72 71 72.
Source: Diferent Recruitment