Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Aankomend Sous Chef Restaurant Karel V – fulltime Grand Hotel Karel V is per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve Aankomend Sous Chef bij Restaurant Karel 5! Zie jij jezelf werken in een monumentaal, vijfsterrenhotel in het historisch centrum van Utrecht? Lees dan snel verder! GRAND HOTEL KAREL V- UTRECHT Grand Hotel Karel V, het enige vijfsterrenhotel in Utrecht ligt in hartje centrum met 121 hotelkamers, 13 zalen, Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5 en een wellness– en fitness centre. FUNCTIE Het bereiden van gerechten conform de vastgestelde standaarden, receptuur en planning Zorgdragen voor een kwalitatief sterk eindproduct Verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de toegewezen partie Het uitvoeren van activiteiten voor de toegewezen partie Het maken van suggesties aan de Chef Bijdragen aan de ontwikkeling van producten voor het menu Het treffen van voorbereidingen met betrekking tot gerechten Het beoordelen van de kwaliteit, versheid en houdbaarheid van ingrediënten Het verzekeren van de kwaliteit, smaak, structuur en kleur van gerechten en het aanpassen daarvan wanneer nodig Het begeleiden en adviseren van collega’s en leerlingen en het geven van instructies Het naleven van voorschriften met betrekking tot hygiëne Het ontvangen, controleren en opbergen van bestelde voorraden PROFIEL Wij zijn op zoek naar een Aankomend Sous Chef op basis van 38 uur in de week. Je bent toe aan een uitdaging op culinair topniveau? Je hebt culinaire ambities, affiniteit en ervaring met een grote brigade Je hebt een SVH of vergelijkbare opleiding afgerond Je komt graag met nieuwe ideeën Je bent flexibel Je bent toe aan een verdere stap in je carrière Je hebt relevante werkervaring binnen gerenommeerde (leer) bedrijven WIJ BIEDEN Werken bij Grand Hotel Karel V Grand Hotel Karel V staat voor open communicatie, plezierige werksfeer, een veelbelovend product in een prachtig historisch pand en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform horeca cao met interessante extra’s zoals het ‘weten waar je werkt programma’. Bij Grand Hotel Karel V vormen de medewerkers de basis van ons succes. Altijd gericht op service, altijd gericht op stijl en altijd vanuit het hart! Met gemeenschappelijke waarden als betrokkenheid, respect en initiatief bestaat er een unieke sfeer om te werken en jezelf te ontwikkelen. Wij streven ernaar elke dag weer de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Door het leveren van uitmuntende service in een buitengewone omgeving. En vanuit het geloof dat persoonlijke aandacht voor onze gasten de garantie vormt voor een onvergetelijke ervaring. Daarom zoeken wij zelfstandige medewerkers met een passie voor service en een talent voor gastvrijheid! REAGEREN Herken jij jezelf in het boven gesteld profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Betty Piepot, Hoofd Personeelszaken ( personeelszaken@karelv.nl ). Uiteraard is zij ook beschikbaar voor het beantwoorden van je vragen. Contact Grand Hotel Karel V Geertebolwerk 1 3511 XA Utrecht T: +31(0) 30 233 75 55 E: info@karelv.nl
Source: Grand Hotel Karel V