Type functie

Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Wil jij jouw actuele kennis van ondergronds bouwen inzetten om grote infrastructurele projecten te realiseren?

De wereld wordt steeds voller. Groei van bevolking leidt tot verstedelijking en meer mobiliteit, terwijl wij de leefkwaliteit van onze omgeving juist willen vergroten. Daarom wordt steeds meer infrastructuur ondergronds gebracht. Vaak gaat het hierbij om grote projecten zoals tunnels, die in een complexe omgeving moeten worden uitgevoerd. Dat werk vraagt om gedreven mensen die het beste uit een project en zichzelf willen halen. Als aankomend projectleider ga je direct aan de slag bij één van Nederlands grootste infrastructurele projecten. Daarbij is het jouw uitdaging om met jouw kennis de coördinatie op je te nemen voor het maken van integrale ontwerpen en zelf mee te werken aan technische oplossingen bij dit project. Je werkt samen met enthousiaste collega’s in een integraal team van Witteveen+Bos en onze opdrachtgever. Naast dit project is er ruimte om jezelf te ontwikkelen in andere projecten die aansluiten bij jouw profiel.

De groep Boortechnieken en Projectmanagement, onderdeel van de sector Infrastructuur en mobiliteit, werkt aan spraakmakende ondergrondse projecten, zoals het ontwerp en de bouw van de Noord/Zuidlijn, de Blankenburgtunnel, de Zuidas en de verbreding van de Ring Utrecht. Binnen de groep worden technische, contractuele en strategische adviezen geleverd, ontwerpen binnen het vakgebied opgesteld en de realisatie van de uitvoering begeleid. Vanwege de groei van de activiteiten binnen de groep zijn wij op zoek naar versterking. Je standplaats is Amsterdam.

Wat wij vragen

 • technische wo-opleiding, bijvoorbeeld Civiele techniek
 • aantoonbare affiniteit met infrastructuur of ondergronds bouwen;
 • een enthousiaste teamspeler;
 • een open houding, met een kritisch oog voor belangrijke details;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • meewerken aan de meest uitdagende projecten in Nederland en de rest van de wereld;
 • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pas afgestudeerden; het Starterstraject;
 • leuke activiteiten buiten het werk, georganiseerd door o.a. de vestiging Amsterdam en de een groep jonge medewerkers
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Ben jij wie wij zoeken?

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ir. J. (Jeroen) de Leeuw, groepsleider Boortechnieken en Projectmanagement 06 24 66 83 84.


Over het bedrijf

W
W
W
W

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos levert advies- en ingenieursdiensten voor projecten in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. Wij werken vanuit het hoofdkantoor in Deventer en vijf andere kantoren in Nederland en daarnaast zijn we actief in België, Indonesië, Kazachstan, Letland, Rusland, Singapore, Dubai, het Verenigd Koninkrijk, Ghana en Vietnam. We zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken. Onze ruim 1.000 medewerkers zijn specialisten die hun kwaliteit kwijt kunnen in hun werk. Partnership is voor hen het sleutelwoord. Partnership met de opdrachtgevers en met Witteveen+Bos. Ook persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling staan centraal want ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden. Witteveen+Bos is een bedrijf waar medewerkers zich thuis voelen, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat graag een stapje extra zet, niet alleen voor de opdrachtgevers maar ook voor onze medewerkers.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1946