Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Operator Cacao-WOR00501 

Omschrijving

 

Operator Cocoa & Chocolate
Ben jij in het bezit van een VAPRO B of C? En kom je graag te werken binnen een van de mooiste organisaties? Lees dan snel verder! 

Cargill staat bekend om zijn uitstekende werkgeverschap door de mensen voorop te stellen. Bij Cargill is iedereen belangrijk en telt iedereen mee. Dit komt tot uiting in de manier waarop we denken, ons gedragen en met anderen communiceren. Iedereen is een leider bij Cargill en als leider moeten we ons inclusief gedragen om een hoger niveau van betrokkenheid en bijdrage te stimuleren. Werken bij Cargill betekent dan ook dat wij oog hebben voor jou en je willen helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.
Voor onze productielocatie in Wormer zijn wij op zoek naar een 2de Operator. Hier verwerken wij de cacaomassa, afkomstig van onze productielocaties in Zaandam, tot cacaopoeder en cacaoboter. De productie omvat de volgende vier hoofdtaken; persen van cacaomassa; mengen en vermalen van cacaokoek tot cacaopoeder, verpakken van gereedproduct (cacaopoeder) en het filtreren en desodoriseren van cacaoboter (boterveredeling vindt vervolgens separaat plaats in een aparte productiehal).

De functie 
Als procesoperator bij Cargill Cocoa & Chocolate ben jij werkzaam binnen de afdeling productie en heb je functionele lijnen met de technische dienst, de schoonmaakdienst, de verlading en het laboratorium. De werkzaamheden zijn zo onderverdeeld dat jij van alle bedieningskerntaken minimaal één hoofdtaak en alle neventaken inzake de productie van cacaopoeder of cacaoboter kan uitvoeren. De productie heeft te maken met een natuurproduct waardoor de samenstelling niet constant is. Het verwerken van de cacaomassa, cacaokoek en cacaoboter vindt aan de hand van kwaliteit specificaties plaats. Het doel van de functie is het uitvoeren van alle bedieningskerntaken en alle neventaken inzake de productie van cacaopoeder of cacaoboter conform klantspecificaties en gestelde normen ten aanzien van de kwantiteit en kwaliteit.

Werkzaamheden:

  • Instellen, bedienen en controleren/bewaken van installaties en bijbehorende randapparatuur
  • Bewaken van het goed functioneren van de apparatuur en installaties
  • Uitvoeren van administratieve en overige werkzaamheden
  • Naleven van bedrijfs-, veiligheids- en hygiënevoorschriften en actief uitdragen van het bedrijfsbeleid met betrekking tot alle voorschriften en regels

Kwalificaties

 

Kwalificaties:

  • Minimaal Vapro B, MBO Procestechniek of AOT
  • Affiniteit met de productieomgeving van de (voedings-) industrie
  • HACCP certificaat, VCA certificaat en heftruckcertificaat zijn een pre
  • Teamspeler, analytisch, gedreven, hands-on, flexibel en communicatief vaardig
  • Kwaliteit- en veiligheidsbewust
  • Je werkt in 5-ploegendienst (volcontinue)

Wij bieden
Wij bieden een dynamische en prettige werkomgeving met veel ruimte voor het nemen van initiatief. Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien? Cargill biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire voorwaarden. Zo krijg je al in het eerste jaar een opleiding om je kennis te vergroten op het gebied van Cocoa & Chocolate en bij het behalen hiervan kan je direct doorgroeien in salaris. Naast een marktconform salaris (zo tussen de €2645,- en €2978,-) ontvang je tevens een 13de maand, 8% vakantiegeld en 33,5% ploegentoeslag voor het lopen en een 5 ploegendienst. Reageren of meer weten? Reageer via de website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Functie

 Operations

Primaire locatie

 Netherlands-NH-Wormer