Type functie

Fulltime

Geplaatst op

7 dagen geleden

Beschrijving

De 1e monteur werkplaats bij ENGIE Refrigeration werkt in teamverband in de werkplaats of op het project. Als monteur bouw je mee aan verschillende koeltechnische installaties. 

 
Je valt onder de chef-werkplaats die je functionele leidinggevende is en je instrueert. Je communiceert duidelijk naar de interne afdelingen en je bouwt in de werkplaats aan ons visitekaartje bij de klant. Je levert verzorgd werk af, hebt geen hekel aan vieze handen en voelt je verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren. 
 
Wat ga je doen als 1e monteur werkplaats 
De werkplaats van ENGIE Refrigeration streeft voortdurend naar de beste opleveringen voor haar klanten en combineert daarbij vakmanschap, de modernste koeltechniek, veiligheid, duurzaamheid en rendement. Hierbij zorgen we ervoor dat we ons collegiaal opstellen en veilig werken. 
 
 • In teamverband bouwen van koude technische installaties (compressor/ warmtepomp units, verdampersets voor de industriële als AGRO markt)  
 • Het samenstellen van mechanische componenten in de werkplaats, en indien gevorderd, samenwerken met collega’s op het karwei bij de klant (incidenteel)  
 • Leidingen buigen, bewerken en solderen of lassen (pré) 
 • Elektra bekabelingswerkzaamheden 
 • Tekening lezen (koeltechnisch, 3D en elektrotechnisch) 
 • Diverse montage- / controle werkzaamheden op gebied van elektra en koeltechniek 
 • Kennisoverdracht met betrekking tot materiaalkennis / veiligheid / gedrag en houding 
 
Dit breng je mee 
Natuurlijk is ervaring in de koudetechniek erg prettig, zo ben je snel inzetbaar en kan je zelfstandig aan de slag. Mochten je ervaringen bijvoorbeeld liggen in de maritieme wereld (defensie / marine) of heb je veelvuldig gewerkt met elektrotechnische installaties in bijvoorbeeld de industrie of de infra dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. 
 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 2-3 of 4 werktuigbouwkunde, elektrotechniek of koudetechniek 
 • In het bezit van of bereid tot het halen van een VCA certificaat 
 • Een leergierige kandidaat die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de koudetechniek 
 • Ervaring in de koeltechniek is een pré 
 
Competenties en vaardigheden 
 • Communiceren Kan een boodschap duidelijk overbrengen 
 • Flexibiliteit Wijzigt van aanpak als dit tot beter resultaat zal leiden 
 • Klantgerichtheid Komt met goede oplossingen voor de klant. 
 • Organiserend vermogen   Organiseert en regelt zaken op korte termijn. 
 • Gevoel voor details Heeft gevoel voor details binnen het eigen werk. 
 • Kwaliteitsgerichtheid Hanteert hoge kwaliteitsnormen binnen het eigen werk. 
 
Wat bieden wij je 
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 
 
Naast aandacht voor persoonlijke groei met diverse opleidingen, bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij hoort niet alleen een telefoon, maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op onder andere uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. 
 
Wij zijn ENGIE 
ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 
 
ENGIE Refrigeration is specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie. 
 
Zo kun je solliciteren 
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Bas Jansen via

bas.jansen1@engie.com

of telefonisch op 06 225 796 89.
Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursKoudetechniek_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001