Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

1e medewerker bediening / floormanager (fulltime/parttime 24 – 38 uur) (AANKOMEND) 1e MEDEWERKER BEDIENING / FLOORMANAGER (fulltime of parttime – 24 tot 38 contracturen per week) Functie omschrijving: Als 1e medewerker bediening heb je de functionele leiding en verantwoordelijkheid over de werkzaamheden op een van onze afdelingen; in het zalencentrum of restaurant. Je bent operationeel eindverantwoordelijk en samen met een team aan enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Daarbij signaleer je eventuele tekortkomingen in de service en weet tijdig bij te sturen zodat onze gasten kunnen terugkijken op een gezellig verblijf bij ons. Daarnaast denk je vanuit je functie mee met het management om de kwaliteit, service en werkprocessen te verbeteren. Je neemt de eindverantwoordelijkheid over het hele bedrijf bij afwezigheid van de directie en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de dag. Functie profiel: Een gedreven gastheer/gastvrouw die onze gasten in de watten weet te leggen; Ervaring als medewerker bediening in een multifunctioneel horecabedrijf; Je bent aan aanpakker, service gericht en vernieuwend ingesteld; Een echte teamspeler met goede communicatieve vaardigheden; Je hebt leidinggevende kwaliteiten of de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot leidinggevende gastheer/gastvrouw of floormanager; Wij vragen: Papiertjes zeggen niet alles… Wij zijn met name geïnteresseerd in wie jij bent en wat jou motiveert om deze uitdaging aan te gaan! Nog geen afgeronde horeca-opleiding of voldoende werkervaring maar wél ontzettend leergierig en gemotiveerd om in de horeca aan de slag te gaan? Wij leiden je graag intern op tot volwaardig 1e medewerker binnen ons enthousiaste team! Reageren / informatie: Restaurant De Engel t.a.v. afdeling personeelszaken Burg. Wallerweg 2 3991 DM HOUTEN sollicitatie@deengel.nl / 030-6371554
Source: De Engel Houten Beheer B.V.