Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Een nieuwe uitdaging is soms best spannend. Maar jij laat je niet afschrikken, want jij hebt lef met een kloppend hart voor zorg. Mooi! Want bij Tragel kun je aan de slag als 1e begeleider Wonen en Werken Terneuzen.

Wat doe je als 1e begeleider Wonen en Werken Terneuzen?
Bij Tragel doet iedereen mee. Ontwikkeling van talenten van bewoners en cliënten vinden we belangrijk, en jij ook! Samen werken we aan een goed leven en het bieden van een zinvolle dag invulling. Meedoen in de maatschappij waar het kan en in een beschermde omgeving als dat nodig is. Iedereen is anders.

Als eerste begeleider Wonen en Werken Terneuzen bied jij ondersteuning en begeleiding op maat. Of dat nu is voor cliënten die zelfstandig wonen in de wijk, in een eigen appartement, bij ouders/verzorgers of in een groepswoning. Naast begeleiding van cliënten vervul je een coachende rol naar je collega's. Met jouw enthousiasme breng je je kennis en ervaring over op je collega's.

Wat kun je?
Je werkt vanuit de visie en een positieve houding. Dit doe je met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je bent taak en resultaatgericht en durft voorop te lopen. Je hebt een goed beeld van zorgvragen en de mogelijkheden van de cliënten. Daar maak je concrete afspraken over. Je draagt actief bij aan de ontwikkelingen naar meer vermaatschappelijking. Hoe ga je dat doen?
 • Als 1e begeleider heb je een actieve rol in de ontwikkeling van de zorg en dienstverlening op de locaties.
 • Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de totstandkoming en actualisatie van het zorgplan en de uitvoering hiervan. Hier weet je op een professionele manier vorm en inhoud aan te geven.
 • Je bent in staat om op een inspirerende wijze collega's aan te zetten tot kwaliteitsverbeteringen van zorg en begeleiding van de cliënten en bij te dragen aan ontwikkelingen in het team.
 • Je hebt een actieve rol in projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid, en je werkt zowel intern als extern samen met diverse disciplines en cliëntvertegenwoordigers.
 • Je bent goed in plannen, organiseren en doelgericht werken. Dit doe je met jouw goede communicatie- en sociale vaardigheden.
 • Je levert bijdrage aan diverse multidisciplinaire overleggen binnen verschillende organisaties.
 • Je hebt ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg met diverse doelgroepen en ook op werk- en dagbestedingslocaties.
Opleiding?

Opleiding gevolgd in Nederland? Een vakgericht diploma HBO Social Work SPH is passend voor jouw droombaan. Opleiding gevolgd in België? Dan heb je minimaal een opleiding Orthopedagogiek A1, bachelor in sociaal - agogisch werk of psychiatrische verpleegkunde.

Wat krijg je?
 • Een boeiende werkplek. Een wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Een werkomgeving waar je je eigenheid in je werk kunt ontwikkelen.
 • Kansen. Je draagt, direct of indirect, bij aan een goed leven voor bewoners en cliënten. Iedereen is anders. Daarom is zorg, ondersteuning en behandeling nooit hetzelfde. Het is steeds ontdekken en bouwen.
 • Kennis. Je kunt je talent blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een eigen Tragel Academie.
 • Geld. Een salaris tussen € 2.445 en € 3.505 bruto op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Nog meer geld. Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8.33 %. Ook ontvang je reiskostenvergoeding.
 • Vrije tijd. Naast je wettelijke vakantie-uren, nog 57 PBL uren per kalenderjaar op fulltime basis.
 • Vast contract. Je komt direct in dienst bij Tragel en krijgt een vast contract voor 28 tot 32 uur per week.
 • Informatie. Als je vanuit België over de grens gaat werken in Nederland, zijn er praktische zaken die handig zijn vooraf te weten.
Spreek je toekomstige collega!

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega Jilka van Drongelen, manager Wonen en Werken Terneuzen - Sluis, via T: 0031 6 31 76 91 37.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij verschillende woon en werk-dagbestedingslocaties in Terneuzen, een gemeente in het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen vlakbij de Belgische grens.
Source: De Pooter