Type functie

Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

ENGIE Infra & Mobility is een technisch dienstverlener en ontwerpt, bouwt en onderhoudt de elektro- en besturingstechnische onderdelen van publieke infrastructuren als bruggen, sluizen, tunnels en andere verkeerssystemen. Het team OBS Noord ENGIE bemand vanuit het kantoor in Zaandam de contracten in het noorden van het land. Voor dit team zijn we op zoek naar een Contract coördinator. 
 
Als Contract coördinator ben je (mede) verantwoordelijk voor de dagelijkse technische, organisatorische en administratie coördinatie van onderhoudsprojecten en de daaruit voortvloeiende vervolgprojecten. Je bent betrokken van de calculatiefase tm de uitvoeringsfase, op een zodanige wijze dat kwaliteit, kosten en efficiency optimaal op elkaar worden afgestemd. Je hebt met verschillende afdelingen binnen ENGIE in contact, je schakelt dagelijks met leveranciers en onderaannemers. 
 
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden ga je aan de slag met jouw eigen ontwikkeling doormiddel van interne opleidingen en je hebt diverse ervaren collega’s in jouw directe omgeving. Op deze manier werken we gezamenlijk aan jouw ontwikkeling! 
 
Dit ga je doen als Contract Coördinator
 • Het vrijwel zelfstandig bepalen van werkvolgorde, het opstellen van werkplanningen, onderhoudsplannen en het organiseren van activiteiten van collega’s en onderaannemers op basis van contract specifieke overeenkomsten
 • Je bent verantwoordelijk voor een accurate en complete rapportage, het aanleveren van informatie over bestellingstatus, levertijden, prijzen en ontwikkelingen 
 • Het onderhouden van contacten met leveranciers 
 • Het maken van calculaties voor uiteenlopende onderhouds-/servicewerkzaamheden van uiteenlopende aard en het vaststellen van het prijsniveau van wijzigingen in lopende contracten 
 • Het bijwonen van team- en contractvergaderingen 
 • Gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan de interne organisatie m.b.t. continuous improvement 
 
Dit breng je mee
 • Afgeronde technische HBO-opleiding zoals TBK, Elektrotechniek of Energietechniek
 • Je hebt al 5 jaar werkervaring als contract coördinator of als werkvoorbereider 
 • Relevante werkervaring of aantoonbare interesse in de infra sector
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Zaandam
 • Je beschikt over eigen vervoer. 
 
Competenties 
 
Je herkent jezelf in onderstaande competenties: 
 • Organisatorisch sterk 
 • Communicatief vaardig 
 • Stress bestendig 
 • Ambitieus 
 • Teamplayer 
 
Wat bieden wij je 
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. 
 
Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.    
 
Wij zijn ENGIE
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 
 
Bij ENGIE Infra & Mobility werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering. Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes. 
 
Zo kun je solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Bas Jansen via

michelle.hartmann@engie.com

of telefonisch op 06- 132 86 372
Werkvoorbereiders_
Additional Information
 • Main Tile: #Werkvoorbereiders_NL