Functietype

Fulltime

Geplaatst op

13 dagen geleden

Locatie

Hengelo, OV

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines.

Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en onderhoud. Deze applicatie omgevingen draaien voor verschillende klanten op verschillende machines en robots. De applicaties zijn verantwoordelijk voor het aansturen en monitoren van de processen, machines en robots.

Doordat je intern erg breed georiënteerd bent, ben je echt betrokken van het ontwerp tot en met de oplevering. Doordat je bent betrokken vanaf het ontwerp, wordt er een beroep gedaan op jou kennis en ervaring om de juiste architectuur keuzes te maken. Wanneer het tijd is om de software te integreren ga je dit afstemmen met alle betrokken partijen en streef je er naar om de klanten te voorzien van de optimale software. Wanneer de software draait bij de klant zie je toe op een goed verloop en draag je bij aan het onderhoud.

Kortom: wil je graag werken in een platte organisatie en software ontwikkelen voor high tech hardware? Wil je betrokken zijn bij het product van begin tot eind? Ben jij helemaal enthousiast van de techniek? Solliciteer dan direct of neem contact op met Carlo de Wilde via 0182-756536 of c.dewilde@isense.nl.

Functieomschrijving

Wil jij werken aan software wat overal ter wereld wordt gebruikt? Wil jij werken in een platte organisatie met oog voor zijn werknemers? Lees dan snel verder!

 • Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten;
 • Het bijdragen van kennis en ervaring;
 • Het integreren van van de software en afstemmen met klanten;
 • Het functioneel testen van de ontwikkelde software. 

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO diploma of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met .Net, .Net Core en C#;
 • Je hebt kennis van WPF, Javascript, HTML 5, CSS, Xamarin, MSSQL en/of MongoDB;
 • Je hebt overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden

 • 8,33% Vakantiegeld van jouw salaris;
 • 25 tot 27 vakantiedagen;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Flexibel ouderschapsverlof;
 • Goede studie en opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding van 19 cent/kilometer & de organisatie is ook met het OV goed bereikbaar;
 • Goede pensioenregeling;
 • 50 euro tegemoetkoming ziektekosten (kun je bovenop je brutosalaris rekenen);
 • En een persoonlijk budget!

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Computer/IT Services

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl