Salaris

3.5k - 5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Apeldoorn, GE

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Mijn opdrachtgever is gevestigd in Apeldoorn. Ze zitten in de voedselindustrie en zijn gespecialiseerd in fast-moving consumergoods en logistieke processen en fabrieksautomatisering. Ze bestaan inmiddels al enige decenia en zijn in hun tak van sport zeer gerenomeerd! 

Er is een hechte afdeling waar .Net ontwikkelaars werken aan interne projecten. Binnen het bedrijf zijn integriteit, openheid en eerlijkheid de belangrijkste pijlers. Er is sprake van een informele sfeer binnen een hecht team. De medewerkerstevredenheid is hoog en daarmee automatisch het personeelsverloop laag.
 

Functieomschrijving

Je werkt hier in een informeel bedrijf waar je als ervaren .Net Developer binnen een scrum team verder bouwt aan nieuwe en bestaande systemen. De dag begint met een kop koffie terwijl je met je collega's doorneemt wat er moet gebeuren, beter kan en wat de klant aan feedback geeft. Daarna ga je aan de slag met de nieuwste technieken om echte oplossingen te maken voor de opdrachtgevers.

Bij je potentiële nieuwe werkgever werk je met echte top ontwikkelaars samen waarbij er van je verwacht wordt dat je zelf ook je inbreng durft te geven. Werken met een team op dit niveau zorgt ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen. Ontwikkeling is sowieso iets wat deze werkgever erg belangrijk vindt, er staat dan ook een mooi trainingsbudget klaar voor hun werknemers.

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk-/denkniveau;
– Je hebt minimaal 3 jaar fulltime .NET ervaring;
– Je hebt ervaring met C#, ASP.NET, .NET Core, Microservices, Visual Studio, SQL en het Entity Framework;
– Ervaring met Azure is een pré;
– Je hebt eerder gewerkt volgens de Scrum methodiek of vindt het leuk dit te gaan doen;
– Ervaring met of interesse in Software Architectuur is en pré.

Arbeidsvoorwaarden

De voorwaarden zijn hier erg goed. Naast een goed pensioen, is ook de verloning uitstekend en zijn er diverse aanvullende extra's die het werken bij dit bedrijf erg aangenaam maken. Daarnaast komt je te werken met specialisten die hun kennis met je kunnen delen en waar je veel van kunt leren. Deze collega's behoren tot de top in de markt. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV naar: martijn@careervalue.nl.