Salaris

4.5k - 5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

13 dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Je komt als .NET Developer te werken bij een vooraanstaande softwareontwikkelorganisatie in de verzekeringswereld. De primaire ontwikkeltaal is C#, maar ook maken ze gebruik van ASP.NET (Core), MVC en TypeScript. Daarnaast worden de stappen gezet om dit jaar naar Azure te migreren. Het belangrijkste product is een webservice (WCF) dat optimale en veilige communicatie mogelijk maakt tussen aanbieders, zorgverleners en gebruikers. Deze service maakt het mogelijk dat er per maand gemiddeld meer dan 250 miljoen berichten door hun systeem gaan met 800 berichten per piek seconde.   

Door de automatisering in de zorgsector is deze organisatie in de afgelopen jaren gegroeid en is het nu één van de grootste en gaafste .NET organisaties in Noord-Brabant. Door deze mooie groei zijn ze doorlopend op zoek naar high-potential C# / .NET developers die streven naar de perfecte code en het beste uit zichzelf willen halen. De komende periode hebben ze de ambitie om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en alle diensten naar Azure te migreren. Als je al ervaring hebt met Azure dan kan je een belangrijke rol gaan spelen in deze migratie.  

Momenteel zijn er negen Scrum teams bestaande uit 6 tot 8 personen per team. De teams bestaan uit 3-5 ontwikkelaars, 1 of 2 vaste testers, 1 informatie analist en een Product Owner. In teamverband ga je met zeer complexe .NET backend systemen aan de slag. Hoofdzakelijk zijn alle applicaties geschreven in C#. De applicaties zijn vooral gericht op high-intensity en high-availability waardoor de focus op de backend ligt. De hoofdtaak van de applicaties is om middels perfect beveiligde webservices (WCF) intensief dataverkeer mogelijk te maken tussen verschillende partijen.

Aangezien deze organisatie op zeer hoog niveau werkt nemen ze het testen van de code en het bepalen van de requirements zeer serieus. Je zal omringd worden door ambitieuze collega's die een passie hebben voor perfecte code. Om buiten de gebaande paden te treden organiseren ze elk kwartaal een innovatieweek, waarbij je een week lang je normale werkzaamheden laat liggen. Via deze weg wil de organisatie hun werknemers stimuleren om met innovatieve tooling of methodieken in aanraking te komen. Denk hierbij aan blockchain, IoT of diensten van Azure. Naast de innovatieweek is deze organisatie op veel meer vlakken ondernemend. Zo stellen ze elk jaar een goed doel centraal waar door middel van leuke activiteiten zo veel mogelijk geld wordt opgehaald. Oftewel een bruisende organisatie waar jij als .NET Developer je carrière een flinke boost kan geven. 

Wil jij nog meer weten over de functie of over het bedrijf? Ik vertel het je graag! Je kan mij bereiken op 0182-756546 of via j.vandekamp@isense.nl.

Functieomschrijving

Ben jij een .NET Developer met minimaal 2-3 jaar ervaring en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Wil jij werken op het hoogste niveau en aan de slag gaan bij de .NET ontwikkel organisatie van Brabant? Dan is deze functie perfect voor jou! 

Als .NET Ontwikkelaar ga je:

 • Programmeren van high-availability en high-security applicaties in C#;
 • Samen met je teamgenoten nieuwe applicaties/diensten ontwikkelen in .NET;
 • Overleggen met de informatie analisten en testers;
 • Ontwikkelen van webservices (WCF);
 • 20% van je tijd besteden aan innovatie;
 • Deelnemen aan projecten om nieuwe ketenpartijen toe te voegen;
 • Bouwen van unit testen.

Functie-eisen

Als .NET Ontwikkelaar heb je:

 • HBO/WO werk- en denkniveau. Als je wel dit denkniveau hebt en geen HBO/WO diploma is dit geen probleem;
 • Ervaring met object georiënteerd programmeren;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met C#;
 • Kennis van SQL en Webservices (WCF) is een pré;
 • Ervaring met high-availability en high-security is een pré;
 • Een proactieve werkwijze en ben je communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

 • Goed pensioen;
 • 25 vakantiedagen;
 • Vaste 13e maand;
 • Uitstekende thuiswerkmogelijkheden;
 • Ruim persoonlijk opleidingsbudget, opleiding wordt actief gestimuleerd;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsplan;
 • 4x9 of 4x8 uur werken is mogelijk;
 • Flexibele werktijden;
 • Fruitmand.

Over het bedrijf

I
I
I
I

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

1998