Salaris

4k - 5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

De organisatie bestaat al zo’n 20 jaar en is een dienstverlener voor de overheid. Ze verzamelen en structureren belangrijke gegevens waardoor de overheid inzichten krijgt en juiste beslissingen kan maken. Het is geen overheidsinstelling maar een dynamische organisatie die belangrijke taken voor de overheid verricht. Er hangt een fijne werksfeer, collega’s lopen zo bij elkaar naar binnen en lunchen vaak gezellig samen. Ze vinden het hier belangrijk dat je met de organisatie meegroeit, daarom worden er verschillende opleidingsmogelijkheden geboden. 
 

Functieomschrijving

Je komt te werken in een van de Scrumteams die ook weleens van samenstelling wisselen. In totaal zijn er 4 teams. Onze klant heeft een groot applicatielandschap wat continu wordt onderhouden en uitgebreid. Momenteel zijn ze bezig met het opzetten van een nieuwe SOA waarbij er straks met .NET Core gewerkt gaat worden. 

Je gaat werken met nieuwe technieken binnen Visual Studio 2019, met Azure maar ook met .NET Core. Er wordt Agile gewerkt en met CI/CD en straks ook richting devops. Naast het meedenken en ontwikkelen worden er ook code reviews gedaan.
 

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO Informatica
- Je hebt ruime ervaring met C#, MVC, .NET Core
- Je hebt ervaring binnen Agile, CI/CD
- Je denkt graag mee en werkt graag met nieuwe technieken
 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris obv 36 uur, 13e maand, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar kjell@careervalue.nl. 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV naar: kjell@careervalue.nl.