Salaris

€3,500 - €5k Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Wageningen, GE

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Deze mooie werkgever is actief in het ontwikkelen van applicaties die financiële data inzichtelijk maken. Hierdoor kunnen klanten perfecte analyses maken en weten ze de markt nog beter te bedienen. Ze zijn al ruim 20 jaar actief en er werken inmiddels ruim 50 collega’s in een informele sfeer vanuit een mooi kantoor in Wageningen. Het IT landschap is Microsoft georiënteerd en binnen de functie van Senior .NET developer ga je een nieuw platform ontwikkelen waarbij je gebruik gaat maken van alle moderne technieken binnen .NET.
 

Functieomschrijving

Als senior .NET developer wordt je onderdeel van een Scrum team en ga je samen bouwen aan een compleet nieuw platform. Je weet goed de requirements te vertalen naar oplossingen en weet deze ook goed over te brengen naar je team van .NET ontwikkelaars. Je bouwt uiteraard zelf ook mee en je neemt de verantwoordelijkheid over de kwaliteit van de code door code reviews uit te voeren. 

Je bent een nieuwsgierig persoon die nieuwe technieken graag onderzoekt of deze ook goed toepasbaar zijn binnen je werk. Je bent analytisch, sociaal en hebt een flexibele houding. Op technisch gebied neem je in ieder geval kennis en ervaring mee van ASP.NET Core, Azure, CI/CD, WebAPI en SQL Server.
 

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (IT)
- Je hebt ruime ervaring binnen .NET 
- Je hebt uitstekende kennis van o.a. ASP.NET Core, Azure, WebApi
- Je bent communicatief vaardig en blijft graag op de hoogte van nieuwe technieken

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier zowel primair als secundair goed geregeld. Salaris is uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar kjell@careervalue.nl. 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV naar: kjell@careervalue.nl.