Salaris

€5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Voor een detacheerder in de regio Rotterdam zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf bestaat uit circa 100 medewerkers waarvan 10 .NET developers. Dit zijn voornamelijk senior .NET developers. 

Omdat je via deze werkgever gedetacheerd wordt bij hun klanten, is werk afhankelijk van de opdracht waar je terechtkomt. Dit kan zijn bij een grote verzekeraar maar ook een bouwbedrijf of gemeente. Niet alleen betekent dit om de zoveel tijd (bijvoorbeeld 1 jaar) een nieuwe technische uitdaging maar ook een nieuwe omgeving waarin je terecht komt. 

Naast de afwisseling in je werk biedt dit bedrijf uitstekende opleidingsmogelijkheden. Zo hecht het bedrijf veel waarde aan opleidingen en het behalen van certificeringen. Ze bieden individuele opleidingstrajecten aan waarbij met jou besproken wordt welke richting je graag in wilt en welke trainingen/opleidingen daarvoor nodig zijn. Daarnaast organiseren ze kennissessies met de developers om kennis uit te wisselen.

Tot slot geven developers aan dat ze hier graag blijven werken om de informele sfeer, leuke activiteiten die georganiseerd worden en interessante opdrachten. 

Qua functie eisen is het belangrijk dat je over ruime ervaring beschikt met C# en dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding bezit. Daarnaast moet je bereid zijn om te reizen. Ze proberen altijd een opdracht te vinden binnen je omgeving maar kunnen daar geen garanties in geven. Ze hanteren hierbij een maximale reistijd van 1 uur. Alleen bij uitzondering en in overleg wijken ze hier vanaf.

Qua salaris mag je rekening houden met een range van 4.000 tot 5.000 euro bruto per maand (senior/ lead developer). Daarnaast uiteraard de mogelijkheid tot een leaseauto. Ook bieden ze je gelijk een vast dienstverband. 

Klinkt dit interessant? Reageer dan met je ge-update CV naar mark@blaakselectie.nl of bel ons op het nummer 010-737 1260 voor meer informatie.