Salaris

€45k - €75k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving


(Junior) Sales Executive

Wil jij 2021 starten met een nieuwe uitdaging en verkoop jij zelfs ijs aan een Eskimo? Solliciteer dan direct! Onze nieuwe Sales Executive hoeft nog geen bewezen trackrecord te hebben maar is wel commercieel, ambitieus en wil 200% geven om succesvol te zijn.

Wat ga jij doen als Sales Executive?

Je start bij ons in een bewezen trainingsprogramma waarin je je gaat specialiseren in een van de meest uitdagende (en leukste) vormen van Sales. Namelijk: 360 graden Recruitment. 360 graden Recruitment betekent dat jij, als Sales Recruiter, aan twee kanten sales gaat doen (B2B & B2C). Je bent namelijk verantwoordelijk voor een geheel proces van A-Z en gaat dus ondernemen binnen een bestaande onderneming.

Hoe start jij van scratch af aan je eigen business op? Dit doe je door middel van koude en warme acquisitie, relatiebeheer, headhunten en heel veel onderhandelen. Anderzijds werf, interview, kwalificeer en selecteer jij de beste kandidaten en stel je deze voor aan jouw opdrachtgevers zodat zij uiteindelijk tot een deal komen. Hierbij staat snelheid, marktkennis, creativiteit en kwaliteit centraal. Je bent in het bezit van een vlotte babbel, een gezonde dosis lef, gedrevenheid en ambitie om het te maken. Om jouw succes te garanderen investeert SAM Recruitment in een uitgebreid trainingsprogramma, waarbij jou de gelegenheid wordt geboden om je vaardigheden te ontwikkelen en jou op te leiden als Sales Executive.

Wat wordt jou geboden als Sales Executive?

Geld, en als je goed bent in het vak: heel veel geld. Is geld voor jou niet belangrijk? Dan is dit waarschijnlijk niet de juiste job voor jou! Naast een uncapped bonus systeem, incentives en tripjes naar Kaapstad, Hongkong en New York bieden wij jou:
 • Werken in een mooi kantoor midden in het centrum van Amsterdam, midden in de pijp!
 • (Internationale) doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiende organisatie
 • Een informele, prettige werksfeer
 • Een kans om jezelf op zowel persoonlijk als financieel niveau te ontplooien

Wat vragen wij van jou?

Wij verwachten dat je 200% geeft, geen 9 tot 5 mentaliteit hebt en dat sales echt jouw passie is! Daarnaast verwachten we een aantal standaarddingen van je:
 • Minimaal een afgerond HBO/WO diploma
 • Maximaal 4 jaar werkervaring na je studie; ervaring binnen sales of in de horeca is een pré
 • Woonachtig in Amsterdam of bereid om te verhuizen
 • Doorzettingsvermogen
 • Resultaatgericht

Waar ga je werken?

Sales en marketing is waar het ooit bij Ambitious People Group is begonnen. SAM Recruitment is het eerste label van Ambitious People Group. Nu 10 jaar later werkt SAM Recruitment samen met grote bedrijven als: Jeep, EA, ABN- AMRO, Ahold Delhaize, Bose en Samsung. Ook heeft SAM Recruitment als eerste brand een Sales Recruiter naar Hongkong gestuurd om een nieuw kantoor te openen! Heb jij ook grote ambities? Om de groei van SAM Recruitment te versnellen zijn we op zoek naar een go-getter met verantwoordelijkheidsgevoel voor ons kantoor in Amsterdam! Solliciteer vandaag nog en wie weet open jij binnenkort een van onze nieuwe kantoren.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Kimberly de Boer, Teamleader Corporate Recruitment, +31 20 570 8128 of kimberly.deboer@ambitiouspeople.com.

Is dit (nu) niet interessant voor jou, maar heb jij recommendations voor deze vacature, mail de namen dan door naar kimberly.deboer@ambitiouspeople.com en krijg een waardecheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!

Over het bedrijf

A
A
A
A

Ambitious People

SAM Recruitment is al sinds 2007 de snelst groeiende specialist op het gebied van sales en marketing recruitment. Ons netwerk bevat de beste professionals uit sales & marketing en de sterkste merken. SAM Recruitment is werkzaam in Nederland, België en Duitsland.

Een juiste carrièreswitch

Onze passies zijn werving en selectie. Sales & marketing professionals weten dat wij een stap verder gaan. Niet alleen voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Wij onderscheiden ons met de volgende aspecten:

 • We beschikken over een ruime marktkennis.
 • We spreken dagelijks met de beste kandidaten.
 • We kunnen dankzij deze combinatie de beste match maken.

De specialisten van SAM Recruitment weten wat bedrijven zoeken en wat professionals willen en kunnen. Met die kennis is het maken van een perfecte match slechts een formaliteit. De ideale werkgever of collega vind je immers niet zomaar op goed geluk.

Sales en marketing vacatures

Kennis van de branche en de professionals die daarin werken is een absolute must voor efficiënte sales recruitment. Bij SAM Recruitment werken daarom gespecialiseerde teams van consultants in hun eigen niche. Op die manier leveren we de beste marketing functies. Amsterdam, het noordelijkste puntje van Friesland of het zuidelijkste puntje van Limburg als thuisbasis? Waar je ook bent, SAM Recruitment vindt marketing en sales vacatures die aansluiten bij jouw carrière.

Voor effectieve werving en selectie in sales & marketing ben je bij SAM Recruitment aan het juiste adres. Het maken van een optimale match is ons doel, zodat iedereen profiteert. Sales & Marketing hebben geen geheimen voor ons!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

2007