Type functie

Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving


(junior) Sales Engineer

Wat ga je doen?

Binnen deze partij zal jij aan de slag gaan als sales engineer waar techniek samen komt met sales. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en neemt het gehele sales traject over van het eerste moment tot het opstellen van offertes. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij jou betreft de opvolging en de nazorg. De klantenkring is heel divers van groot tot klein wat maakt dat jou werk niet saai maakt! Wil jij werken binnen een Internationaal bedrijf die actief is in Europa, Amerika en Azië? Neem dan contact op!

Wat wordt jou geboden?

* Een mooi salaris op basis van ervaring
* Verschillende bonussen waaronder een winstdeling
* Auto van de zaak
* Laptop en telefoon van de zaak

Wat wordt er van jou verwacht?

* Een afgeronde HBO-opleiding met een voorkeur in technische richting bijv. werktuigbouwkunde
* Sterk in je communicatie
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
* Zelfstandige en proactieve werkhouding

Waar ga je werken?

Deze organisatie is enorm gegroeid en is nog steeds sterk groeiende. Het is een partij dat financieel gezond staat en waar techniek in zijn recht komt. Een innovatief bedrijf dat klanten wereldwijd adviseert en vertalen specifieke eisen naar efficiënte en duurzame oplossingen. Met meerdere disciplines binnen deze partij is hier genoeg kennis te vinden. Ze focussen zich met name op groenten en fruit business en hebben een goede reputatie opgebouwd op Europees niveau. Benieuwd naar meer? Neem dan contact met mij op!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Jordy Duinhouwer via +31 (0)20 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.

Locatie

Zuid Nederland

Contactpersoon

Jordy Duinhouwer

Senior Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales Engineering

+31 20570 8120
jordy.duinhouwer@samrecruitment.nlOver het bedrijf

S
S
S
S

SAM Amsterdam

SAM Recruitment is al sinds 2007 de snelst groeiende specialist op het gebied van sales en marketing recruitment. Ons netwerk bevat de beste professionals uit sales & marketing en de sterkste merken. SAM Recruitment is werkzaam in Nederland, België en Duitsland.

Een juiste carrièreswitch

Onze passies zijn werving en selectie. Sales & marketing professionals weten dat wij een stap verder gaan. Niet alleen voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers, maar ook voor onszelf. Wij onderscheiden ons met de volgende aspecten:

  • We beschikken over een ruime marktkennis.
  • We spreken dagelijks met de beste kandidaten.
  • We kunnen dankzij deze combinatie de beste match maken.

De specialisten van SAM Recruitment weten wat bedrijven zoeken en wat professionals willen en kunnen. Met die kennis is het maken van een perfecte match slechts een formaliteit. De ideale werkgever of collega vind je immers niet zomaar op goed geluk.

Sales en marketing vacatures

Kennis van de branche en de professionals die daarin werken is een absolute must voor efficiënte sales recruitment. Bij SAM Recruitment werken daarom gespecialiseerde teams van consultants in hun eigen niche. Op die manier leveren we de beste marketing functies. Amsterdam, het noordelijkste puntje van Friesland of het zuidelijkste puntje van Limburg als thuisbasis? Waar je ook bent, SAM Recruitment vindt marketing en sales vacatures die aansluiten bij jouw carrière.

Voor effectieve werving en selectie in sales & marketing ben je bij SAM Recruitment aan het juiste adres. Het maken van een optimale match is ons doel, zodat iedereen profiteert. Sales & Marketing hebben geen geheimen voor ons!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

2007