Salaris

€3k - €4.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Voor onze opdrachtgever Servicebreed in Ede zijn wij op zoek naar een (aankomend) service engineer warmtepompinstallaties. Als (aankomend) service engineer warmtepompinstallaties verricht je geheel zelfstandig, meestal vanuit huis, alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van inregelen, in bedrijfstellen, oplossen van alle voorkomende storingen in en kleine reparaties aan warmtepompinstallaties, doormelden van storing waar fabrikant bij nodig zal zijn.

je bent hét aanspreekpunt voor eigenaren van warmtepompinstallaties in jouw regio. Daarbij regel je zelfstandig de volgorde van je werkzaamheden en je zorgt dat deze tot tevredenheid van klanten worden uitgevoerd. Je kunt je werktijden zelf regelen in afstemming met de behoefte van de klanten. Je hebt een frequente afstemming met je leidinggevende over de voortgang van je werkzaamheden. je bent volledig op hoogte van uitvoering en werking van installaties in jouw regio. Je lost alle voorkomende storingen aan in bedrijf zijnde warmtepompinstallaties zelfstandig op en je bent beschikbaar voor vragen van storingsdienstmonteurs in weekenden en tijdens vakanties.

Servicebreed is een nieuw bedrijf dat onderdeel uit maakt van Energiebreed. Heb je nog geen kennis en ervaring met warmtepompen maar heb je er wel affiniteit mee dan kun je ook reageren. Interne opleiding / begeleiding voor deze functie maakt dan onderdeel uit van de eerste fase. 

Gewenst profiel:

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel?


- Je hebt een mbo / hbo diploma (bij voorkeur diploma ‘Energietechniek’), aangevuld met specialistenopleidingen en voldoende vakcursussen;
- Heb je een geldig CFK-diploma (koeltechnisch monteur) van ‘STEK’ (Stichting Emissiepreventie Koudetechniek), dan is dat zeker een pré;
- Je hebt een geldig Vca-certificaat of bent bereid dit te halen;
- Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, minimale beschikbaarheid 32 uur per week;
- Je bent zelfstandig en je durft onderbouwde beslissingen te nemen tijdens je werkzaamheden;
- Je bent oplossingsgericht en accuraat;
- Je bent stressbestendig en wordt niet nerveus als bv. meerdere storingen tegelijk worden gemeld;
- Je bent flexibel (geen acht tot vier mentaliteit);
- Je bent leergierig (wil bijblijven in snel veranderende technieken);
- Je bent sterk in communiceren met klant, leidinggevende en collega’s;
- Je wilt opgedane kennis en kunde delen met collega’s;

Verder beheers je de Nederlandse, maar bij voorkeur ook de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je woont maximaal 40 a 50 km van Ede. 

Ook jong professionals met een technische opleiding die net van school zijn en kennis en ervaring willen gaan opdoen zijn meer dan welkom om te reageren.

Aanbod:

Servicebreed heeft jou natuurlijk ook wat te bieden;

Zij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te blijven ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een leuk en hecht team binnen een informele,  gezonde en snel groeiende organisatie. Zij zetten in op een langdurige samenwerking met jou. Ze bieden een marktconform salaris. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen. Een auto van de zaak behoort bij deze functie.

Voor vragen kun je terecht bij Melis Zijlstra. Je kunt hem bereiken op 0318-254425 of  06-15877051. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Hiervoor kun je gebruik maken van de onderstaande button.